Tænder du på at have ansvaret for dit eget forretningsområde? Er du fagligt stærk? Kan du skabe omsætning? Hvis ja, så skal du læse videre, for så har vi en rigtig spændende udfordring til dig.

På vegne af Hans Buch søger MARPRO en stærk Produktchef, der kan tage ansvaret for produktporteføljen for enten instrumentering eller HVAC/CTS/Ventilation. Vores produktchefer er nøglepersoner for Hans Buch.

Som produktchef, sidder du med hele overblikket: Du udvikler og implementerer businessplanen. Du finjusterer hele tiden produktmixet, så det afspejler hvad markedet har behov for. Du har dialogen med leverandørerne, forhandler de bedste priser hjem og sørger for at de rette dele er på lager. Du klæder sælgerne på fagligt og sørger for at assistere dem, når de har behov for det. Du har ikke noget imod selv at tage kundemøder og du vil arbejde tæt sammen med marketingsafdelingen, så de kan understøtte din indsats med professionel markedsføring.

Organisatorisk vil du være tilknyttet Divisionen der arbejder med instrumentering, procesventiler, pneumatik, pumper og motorer hvor du vil referere direkte til Divisionschefen. Afdelingen består af 11 medarbejdere, med 2 i Jylland og 9 i Albertslund, fordelt på nogle meget erfarne profiler som du vil kunne lære af, samt nogle yngre talenter med stærke relevante uddannelser. Omgangstonen er uformel og behagelig.

Vi forventer at du:

 • Har en stor interesse for teknik og har et sælgergen
 • At du arbejder strategisk og struktureret
 • Er forretningsorienteret og har kommerciel forståelse
 • Finder glæde i at medvirke til dine kollegaers succes
 • Er teamplayer – men er selvkørende og selvstændig i det daglige
 • Er kundeorienteret og har en evne til at forstå kundens udgangspunkt
 • Du taler og skriver godt engelsk og dansk
 • Har min. 2 års erfaring fra en lign. rolle, alternativt en kommerciel rolle, som sælger, salgsingeniør, business development
 • At du er udannet elektriker, elektromekaniker, ingeniør, maskinmester eller lign. og er fagligt stærk
 • At du har helt tjek på Word, Excel og Powerpoint og det er en fordel hvis du har erfaring med at arbejde i et CRM system.
 • Du bor på Sjælland
 • Har humor og er en god kollega

Vi tilbyder:

Grundig oplæring, faglig og personlig udvikling, gode kollegaer, en attraktiv kompensationspakke, med sundhedsforsikring og gruppelivsforsikring, bonus, internet, telefon, PC og firmabil (alt efter behov).

Tidsfrist for ansøgninger:

For at komme i betragtning til stillingen, skal du fremsende en motiveret ansøgning samt et opdateret CV, via ansøgningslinket, inden d. 1. maj 2020. Når du fremsender ansøgningen, vil du modtage en konfirmation per e-mail. Har du ikke modtaget den inden 5 min. efter afsendelse, så check spam folder og white list domænet, for at sikre kommunikationen fremadrettet.

Har du spørgsmål, så ring til Managing Director Jakob le Fevre, MARPRO på tlf. +45 5370 0995.

Din fremtidige arbejdsplads

Fritz Schur Technical Group (FSTG) består af fire selskaber, herunder Fritz Schur Energy, Fritz Schur Teknik, Hans Buch og Johs Thornam. Tilsammen beskæftiger FSTG godt 200 medarbejdere og har en global omsætning på ca. 600 mio. kroner. Udover vores kontorer i Danmark, har vi afdelinger i USA og Kina. Vi er stolte af vores uformelle kultur og arbejder målrettet med medarbejdertrivsel. Vi sætter fællesskab og samarbejde højt, og du vil blive omgivet af fantastiske og kompetente kolleger. Miljøet er inspirerende og lærerigt både på det faglige og sociale plan. Vi lægger vægt på, at vores medarbejdere får de udfordringer og den uddannelse, der skal til, for at de - og dermed virksomheden - hele tiden udvikler sig. Du kan læse meget mere på www.fstg.dk